• Wij doen mee aan de Grote Clubactie

  Dit jaar verkopen wij weer loten met de Grote Clubactie. Wij hopen op een mooie opbrengst voor duurzame, herbruikbare, hard plastic frisdrankglazen, koffiebekers en theebekers

  "Vanaf 1 januari 2024 mogen er geen plastic wegwerpbekers en -bakjes meer worden aangeboden waar klanten deze direct gebruiken. Herbruikbare bekers en bakjes worden standaard." 
  Naast de glazen en kopjes die we in de kantine gebruiken hebben we daarom een alternatief nodig voor koffie, thee en limonade die mee naar buiten gaat of op het terras bij de blokhut wordt verkocht. 

  De landelijke startdatum van de Grote Clubactie is op zaterdag 23 september. We willen zoveel mogelijk loten verkopen en hiermee geld ophalen om ons doel te bereiken. Help jij ook mee? 

  Koop loten en steun onze vereniging! Je maakt ook nog eens kans op mooie prijzen. Ga naar onze actiepagina: Steun vv Hillegersberg - Grote Clubactie of scan onderstaande QR-code. 

  Een lot kost € 3,-. Hiervan gaat 80% (€ 2,40 per lot) direct naar onze clubkas. 

  Via email ontvangen alle leden op 23 september een link naar hun persoonlijke verkooppagina. Hiermee kunnen ze inloggen op hun pagina en direct loten verkopen. De koper selecteert vervolgens hoeveel loten hij/zij wil kopen en na het invullen van zijn/haar gegevens ontvangt hij/zij per mail het lotnummer. 

  Verkoop loten aan vrienden, familie en buurtgenoten, ga langs de deuren, deel een verkooplink via Whatsapp en social media.

  Topverkopers verdienen een medaille bij 25 of meer verkochte loten en na afloop van de Grote Clubactie zetten wij degene die de meeste loten heeft verkocht ook nog met een presentje in het zonnetje!

  We gaan ervoor met z’n allen en hopen op een geweldig resultaat. Jouw inzet is goud waard!