• Mededelingen 7 tegen 7

19.15 uur 2x
    20.15 uur 4x
    21.15 uur 4x

Het is mogelijk wedstrijden van 21.15 uur te vervroegen naar 19.15 uur, maximaal 2.

Kleedkamers:
    Aangezien wij elke ronde 10 wedstrijden hebben, zullen de kleedkamers door meerdere teams moeten worden gedeeld.
    Bij de wedstrijden van 19.15 uur dient de kleedkamer na de wedstrijden na een half uur leeg te zijn i.v.m. de wedstrijden van 21.15 uur.
    In de kleedkamernummers waarbij een * staat worden de teams verzocht om één kant van de kleedkamer te gebruiken. Laat geen waardevolle voorwerpen achter in de kleedkamer!!!
    Maak na de wedstrijd de kleedkamer met de bezem/trekker even schoon.
    Volg de aanwijzingen van de wedstrijdleiding op.

Overige speeldata:
    De bedoeling is dat er 1x in de drie weken wordt gespeeld. Echter door feestdagen, schoolvakanties zal er een enkele keert om de 2 weken worden gespeeld.

Komende speeldata:

Competitie informatie:
    Er zijn dit seizoen 14 speelrondes. Poule A en B (6 teams) spelen 1,5 competitie. Poule C speelt een hele competitie.

Bij een overwinning krijgt de winnaar 3 punten, de verliezer 1 punt, bij een gelijk spel krijgen beide teams 2 punten.
    Bij niet opkomen/afzeggen heeft de tegenstander met 3-0 gewonnen en krijgt de verliezer geen punten.

Na 2x niet opkomen kan het bewuste team uit de competitie genomen worden.

Mochten er in de poules teams zijn die (veel) minder of juist (veel) sterker blijken te zijn, dan houdt de organisatie de mogelijkheid open om teams van poule te laten wisselen.

Aanwezig:
    De spelers worden verzocht om minimaal 5 minuten voor aanvangstijd van de wedstrijd op het veld te staan.
    Niet met voetbalschoenen aan de kantine betreden.
    De kleedkamers moeten om 23.00 uur verlaten zijn.

Spelregels:
    Geen slidings, geen ingooi maar intrap, alle spelhervattingen moeten binnen 4 seconden plaatsvinden, geen persoonlijk contact b.v. in de rug springen etc., bij vrije trappen e.d. 4 meter afstand.
    De keeper hervat een achterbal door de bal uit te gooien. De keeper mag een terugspeelbal niet met zijn handen pakken. De keeper mag de bal niet uit z’n handen uittrappen (ook dropkick is niet toegestaan). Wel mag ie de bal op de grond leggen en een pass geven.

Contributie:
    De teams die de contributie willen overmaken (€ 325,00) kunnen dit doen via een overschrijving naar JHJM Ulrich IBAN  NL52INGB0002956323  onder vermelding van teamnaam. De teams die hebben aangegeven te betalen na ontvangst van een factuur krijgen in de laatste week van augustus een factuur. De overige teams worden verzocht de contributie contant te betalen op de 1ste of 2de speelavond van het seizoen.