• Programma 7 tegen 7

Bij voldoende belangstelling worden er deze zomer weer wedstrijden georganiseerd. Zie herstart 7 tegen 7.

Het programma voor het nieuwe seizoen start vrijdag 3 september 2021.

• TijdWedstrijdVeldKlk thuisKlk uit
  • Velden:
    Veld 1 is het hoofdveld (voor/achter). Veld 2 is het oude kunstgrasveld (links/rechts)

Aanvangstijden:
    19.15 uur 4x, 20.15 uur 4x, 21.15 uur 2x. Het is mogelijk wedstrijden van 19.15/20.15 uur te verplaatsen naar 21.15 uur.

Kleedkamers:
    Aangezien er elke ronde 10 wedstrijden zijn, zijn er kleedkamers die door meerdere teams gedeeld moeten worden. Bij de wedstrijden van 19.15 uur dient de kleedkamer na de wedstrijd na een half uur leeg te zijn i.v.m. de wedstrijden van 21.15 uur.
    In de kleedkamernummers waarbij een * staat worden de teams verzocht om één kant van de kleedkamer te gebruiken. Laat geen waardevolle voorwerpen achter in de kleedkamer!!!
    Maak na de wedstrijd de kleedkamer met bezem/trekker even schoon.
    Volg de aanwijzingen van de wedstrijdleiding op.

• Wedstrijddata

De bedoeling is dat er 1x in de drie weken wordt gespeeld. Echter door o.a. feestdagen, schoolvakanties, en meer, komt het ook voor dat er om de week wordt gespeeld.

Speeldata 7 vs 7 competitie 2021-2022
    Ronde 1   3 september 2021