• Toernooien

Let op: Vermelde toernooien zijn reeds aangenomen in overleg met de teambegeleider(s) én bevestigd! Ook kunnen er nog toernooien bijkomen! Aanvangstijden worden zsm opgenomen in het overzicht. Nadere informatie met betrekking tot de toernooien wordt, zodra dit bij ons bekend is, aan de trainer/coach/leider van het betreffende team verstrekt.

Voor uitnodigingen, aanmeldingen en vragen over toernooien: toernooien@vvhillegersberg.nl
    Voor aanmelidngen en vragen over het O8-O9 en O10-O11 toernooi: jeugdtoernooi@vvhillegersberg.nl

• Jaarlijks jeugdmixtoernooi

Het seizoen sluiten we af met een feestelijk jeugdmixtoernooi. De mixteams worden samengesteld met spelers uit verschillende leeftijdsgroepen: van O19 t/m O10 en O9 t/m JO7. Het toernooi start om 10 uur en we sluiten deze dag rond 17 uur af met een feestelijke barbecue!

NB Aan dit toernooi kunnen alleen jeugdleden van vv Hillegersberg mee doen.

• THUIS Toernooien

TeamDatumTijdInfo
    alle O8 t/m O11
    alle jeugdleden jeugdmixtoernooi afsluiting seizoen