• KNVB Wedstrijdzaken en Voetbal.nl App

  Beide apps zijn beschikbaar voor je Android-toestel en iPhone of iPad. Registreer je (in beide apps) met hetzelfde primaire e-mailadres dat bij de club bekend is. Lukt het niet met jouw emailadres? Neem dan contact op met secretaris@vvhillegersberg.nl.

  Let op: Je gebruikersnaam (emailadres) en het wachtwoord voor de Voetbal.nl en de KNVB Wedstrijdzaken app zijn hetzelfde, dat maakt het allemaal net even wat makkelijker voor je.

  Zie ook https://www.knvb.nl/over-ons/knvb-account

 • Voetbal.nl App

  Voetbal.nl is hét platform voor amateurvoetballend Nederland. Voor spelers, scheidsrechters, trainers en coaches, maar natuurlijk ook voor ouders en andere supporters van het amateurvoetbal. In deze app kan jeal  je voetbalactiviteiten zien zoals wedstrijden, standen, afgelastingen en meer!

 • KNVB Wedstrijdzaken App

  Ben jij aanvoerder, teammanager of clubscheidsrechter? Dan is deze app voor jou! De Wedstrijdzaken app is voor het vastleggen van het digitale wedstrijd formulier van voetbalwedstrijden. Kijk voor meer informatie over Wedstrijdzaken op: https://www.sportlink.nl/aan-slag-knvb-wedstrijdzaken-app/

 • Profielfoto = officiële spelerspasfoto

  Jouw profielfoto in de Voetbal.nl-app en de KNVB-Wedstrijdzaken-app is ook de foto op jouw digitale spelerspas; de officiële spelerspas-foto dus! Het hoeft geen officiële pasfoto te zijn, maar moet wel geschikt zijn als spelerspas-foto. Zorg voor een foto met voldoende contrast en neem de foto niet van te grote afstand. Een vakantiekiekje met pet/zonnebril of samen met je bff is leuk, maar voldoet dus niet!

  Je kan de pasfoto alleen in een bepaalde periode aan het begin van het seizoen zelf aanpassen. Lukt het niet om de foto zelf aan te passen? Neem dan contact op met secretaris@vvhillegersberg.nl.

  Belangrijk is dat in alle redelijkheid verwacht kan worden dat de scheidsrechter het een goedgelijkende foto vindt.