• Valencia CF jeugdtrainers komen tweemaal naar VV Hillegersberg voor een training 3- én 5-daagse!

  Deze zomervakantie beleeft de jeugd van Rotterdam en omgeving de voetbalweek van hun leven. De Spaanse topclub Valencia CF stuurt opnieuw trainers van de jeugdopleiding naar VV Hillegersberg.

  In Spanje staat Valencia CF bekend om de goede jeugdopleiding, geen enkele andere club leverde meer internationals aan het Spaanse team in de afgelopen 15 jaar. Sterren als Jordi Alba, David Villa, David Silva, José Luis Gayà, Ferran Torres en Carlos Soler zijn klinkende voorbeelden van de succesvolle jeugdopleiding.
  Het Valencia CF Voetbalkamp is liefst twee keer te gast in de zomervakantie op het complex van VV Hillegersberg in Rotterdam. Vijf dagen van maandag 15 juli t/m vrijdag 19 juli 2024 en drie dagen van maandag 12 augustus t/m woensdag 14 augustus 2024.

  Valencia CF blij met partner VV Hillegersberg
  Sinds de zomer van 2014 organiseert Valencia CF met veel succes voetbalweken in Nederland en België. Zo succesvol dat er in 2024 wordt uitgebreid. Daarbij is in 2024 VV Hillegersberg opnieuw partner van Valencia CF. VV Hillegersberg behoort daarmee tot een selecte groep partnerclubs van Valencia CF in Nederland.

  Voetbaltraining krijgen van officiële jeugdtrainers Valencia CF
  Het Valencia Voetbalkamp is een 3 óf 5-daagse trainingsweek voor jeugdspelers (jongens en meisjes) van 6 t/m 14 jaar van elk niveau onder leiding van officiële Valencia CF jeugdtrainers. De kinderen worden ingedeeld op leeftijd en niveau, zodat ieder kind op zijn/haar eigen niveau kan trainen. De Spaanse Valencia CF trainers worden geassisteerd door Nederlandse & Vlaamse UEFA gecertificeerde en ervaren trainers die allen een opleiding hebben genoten in Valencia. Het aantal deelnemers is gelimiteerd, zo is iedereen verzekerd van voldoende aandacht, óók van de Spaanse trainers.                                                                             

  De deelnemers ontvangen van partner Puma een Valencia CF trainingstenue, bestaande uit: shirt – short – sokken. Daarbij krijgen de deelnemers een Valencia CF Bidon, Valencia CF Diploma en 3 of 5 dagen top training door de officiële Spaanse Valencia trainers volgens de succesvolle Valencia CF Academy Methodology. Daarnaast krijgen de deelnemers lunch, drinken, gezonde tussendoortjes en vers fruit. De deelnemersbijdrage is €177,50 (3 dagen) of €222,50 (5 dagen) (mogelijkheid tot betaling in 2 termijnen).

  Maak kans op een weekend Valencia!
  Alle deelnemers aan het Valencia Voetbalkamp maken kans op een voetbalreis naar Valencia. Per locatie worden door de Valencia CF trainers de meest talentvolle spelers uitgenodigd voor een weekend Valencia. Als gast van Valencia CF gaan zij trainen op het trainingscomplex van Valencia CF, een wedstrijd van het 1e team bekijken, een stadiontour in Estadio Mestalla, bezoek aan de fanshop en meer!

  Nieuw: Valencia CF Academy World Cup
  Sinds 2022 neemt Valencia Voetbalkamp Benelux deel met twee teams aan de Valencia CF Academy World Cup in Valencia; het internationale voetbaltoernooi voor alle Valencia CF Academys wereldwijd. Naast de kans om tijdens het Valencia Voetbalkamp uitgekozen te worden als meest talentvolle speler maken de deelnemers ook kans om Team Nederland te vertegenwoordigen tijdens de Valencia CF Academy World Cup.

  Alle informatie staat op www.valenciavoetbalkamp.nl