• Jeugd Onder 17

Vanaf Onder 13 wordt 11 tegen 11 gespeeld op een heel veld. Op de website van de KNVB is hierover meer informatie beschikbaar.

In de Voetbal.nl App kan je al je voetbalactiviteiten zien, zoals wedstrijden, standen, afgelastingen en meer! De app is voor spelers en begeleiders, maar natuurlijk ook voor ouders en andere supporters van het amateurvoetbal.

Zie KNVB Account voor meer informatie over het aanmaken van een account en om alles uit de app te halen!

• Haal je spelregelbewijs!

Een speler dient voor aanvang van het nieuwe seizoen, van het kalenderjaar waarin hij 17 jaar wordt, in het bezit te zijn van een spelregelbewijs. Via het digitaal wedstrijdformulier wordt gecontroleerd of een speler wel of niet in het bezit is van het spelregelbewijs.

NIIEUW: Indien de speler op 1 januari 2025 niet in het bezit is van een Spelregelbewijs, kan de speler niet geregistreerd worden op het digitale wedstrijdformulier. Daarmee is de speler dus niet speelgerechtigd en kan niet deelnemen aan officiële door de KNVB georganiseerde wedstrijden. Dit houdt stand tot het Spelregelbewijs behaald is.

Een spelregelbewijs maakt voetballers van jongs af aan vertrouwd met de regels en geeft hen meer inzicht in - én begrip voor - beslissingen van de scheidsrechter. Daarnaast zorgt het kennen van de regels voor een sportiever spel, waarbij het juist toepassen van de regels ook nog eens zorgt dat je als team meer kans maakt om te winnen.

Het is ook mogelijk voor anderen om vrijwillig een spelregelbewijs halen! Te denken valt aan jongere spelers, of trainers/coaches en (assistent)scheidsrechters bij de junioren. Meer info via Voetbalmasterz of secretaris@vvhillegersberg.nl.

• Programma JO17-1

Geen informatie