• Peutervoetbal bij vv Hillegersberg

  Kidssport organiseert bij vv Hillegersberg peutervoetbal. Bij peutervoetbal leren kinderen van 2 tot 6 jaar de basis van deze sport. Jongens en meisjes ontwikkelen hun motoriek, ontdekken en maken vriendjes. Iedere training staan meerdere voetbalspellen op het programma, waarin wordt overgespeeld, gedribbeld, geschoten en vooral veel gescoord. Er wordt gespeeld met een kleine maat bal die voor een peuter goed te beheersen is.

  De lessen vinden iedere zaterdag plaats op het Ben de Jong Court (het kleine veldje achter de kantine). In de wintermaanden wordt uitgeweken naar de gymzaal aan de Pergolesilaan in Hillegersberg. Voor kinderen van 4 tot 6 jaar start de les om 13:00 uur en voor kinderen van 2 tot 4 om 14:00 uur. De trainer is Sander van Iperen van Kidssport. Hij is als (oud-) speler, trainer en scheidsrechter al 15 jaar verbonden aan vv Hillegersberg.

  Deelname aan het peutervoetbal levert een mooi extra voordeel op: Iedereen die vanuit het peutervoetbal door wil stromen naar de jeugdteams van vv Hillegersberg, krijgt voorrang op de wachtlijst.

  Peutervoetbal proberen? U kunt een gratis proefles aanvragen via de website van Kidssport.

  Voor meer informatie en een sfeerimpressie kunt u kijken op de website van Kidssport en de Facebookpagina van Kidssport of mailen naar info@kidssport-nederland.nl.

 • Peutervoetbal nieuws

  Peutervoetbal bij vv Hillegersberg

  Kidssport organiseert bij vv Hillegersberg peutervoetbal. Bij peutervoetbal leren kinderen van 2 tot 6 jaar de basis van deze sport. Jongens en meisjes ontwikkelen hun motoriek, ontdekken en maken vriendjes. Iedere training staan meerdere ...

  Lees meer