• KNVB Wedstrijdzaken app en Voetbal.nl app

Beide apps zijn beschikbaar voor je Android-toestel en iPhone of iPad. Registreer je in beide app met hetzelfde primaire e-mailadres dat bij de club bekend is. Lukt het niet met jouw emailadres? Neem dan contact op met secretaris@vvhillegersberg.nl.

Let op: Je gebruikersnaam (emailadres) en het wachtwoord voor de Voetbal.nl en de KNVB Wedstrijdzaken app zijn hetzelfde, dat maakt het allemaal net even wat makkelijker voor je.

• Voetbal.nl

Voetbal.nl is hét platform voor amateurvoetballend Nederland. Dus voor spelers, scheidsrechters, trainers en coaches, maar natuurlijk ook voor ouders en andere supporters van het amateurvoetbal.
    Op een leuke manier je voetbalactiviteiten bijhouden:

• Programma, standen en uitslagen van jouw teams
    • Persoonlijke- en teamstatistieken
    • Volg de teams en clubs van je vrienden en familie
    • Volg andere spelers en blijf op de hoogte van hun resultaten
    • Direct op de hoogte van afgelastingen
    • Video’s en foto's van jouw teams toevoegen en bekijken
    • Laat vooraf weten of je aanwezig bent bij de wedstrijd
    • Geef aan of je een auto voor de uitwedstrijd beschikbaar stelt

Ook zijn doelpunten, kaarten en wissels nu zichtbaar binnen de Voetbal.nl app. Deze kunnen binnen de KNVB Wedstrijdzaken app toegevoegd worden aan een wedstrijd.

Iedereen kan gebruik maken van de Voetbal.nl app, maak hiervoor een nieuw account aan binnen de app. Ben je lid van een voetbalvereniging, zorg dan dat je inlogt met het e-mailadres dat bekend is bij je club.

• KNVB Wedstrijdzaken

Ben jij aanvoerder, teammanager of clubscheidsrechter? Dan is deze app voor jou! De Wedstrijdzaken app is voor het vastleggen van het digitale wedstrijd formulier van voetbalwedstrijden.

Kijk voor meer informatie over Wedstrijdzaken op: https://www.sportlink.nl/aan-slag-knvb-wedstrijdzaken-app/

• Pasfoto digitale spelerspas

Jouw profielfoto in de voetbal.nl app is ook de foto op jouw digitale spelerspas!

Het hoeft niet een officiële pasfoto te zijn. Belangrijk is dat in alle redelijkheid verwacht kan worden dat de scheidsrechter het een goedgelijkende foto vindt. Zorg dus voor voldoende contrast en geen gezichten van te grote afstand. Een vakantiekiekje of foto samen met je bff is leuk, maar voldoet dus meestal niet!

Je kan de pasfoto alleen in een bepaalde periode zelf aanpassen. Lukt het niet om de foto zelf aan te passen? Neem dan contact op met secretaris@vvhillegersberg.nl.