• Aanmelden Jeugd

De vereniging mag zich verheugen in een grote belangstelling. De jeugdafdeling zit behoorlijk vol en voor de meeste leeftijdscategorieën zijn er wachtlijsten. Om deze reden nemen wij geen jeugdspelers meer aan die op een wachtlijst bij een andere vereniging staan. Wij hanteren voor de wachtlijsten een postcodebeleid (postcode Hillegersberg gaat voor andere postcodes) en gezinsleden van leden krijgen voorrang.

Kinderen moeten minimaal 5 jaar zijn om trainingslid te worden en minimaal 6 jaar om in een team op zaterdag competitiewedstrijdjes te kunnen spelen. Voor jonge kinderen verwijzen wij u naar peutervoetbal.

Voor aanmelding bij vv Hillegersberg dient u onderstaand aanmeldformulier in te vullen.

In het opmerkingenveld kunt u o.a. aangeven:
    - of en welke gezinsleden lid zijn van vv Hillegersberg,
    - of kinderen vanaf 6 jaar in een team willen of (voorlopig) alleen willen trainen,

- met welke vrienden/vriendinnen indeling indien mogelijk gewenst is,
    - of u als ouder iets voor de club wil/kan betekenen als trainer/coach, scheidsrechter, sponsor, of...

Na ontvangst van het formulier wordt gekeken of er in de betreffende leeftijdscategorie plaats is.
    - Als er (bijna) plaats is volgt op korte termijn een uitnodiging voor een proeftraining.
    - Als er voorlopig geen plaats is krijgt u bericht van plaatsing op de wachtlijst.

Indien er plaats is en er geen andere belemmeringen zijn ontvangt u het inschrijfformulier. Op het inschrijfformulier plaats u uw handtekening. Bij het inschrijfformulier voegt u een kopie van een geldig legitimatiebewijs van het aankomde jeugdlid en een recente (digitale) pasfoto.

Indien het aankomde jeugdlid eerder lid is geweest van een andere voetbalvereniging moet op het inschrijffornulier het KNVB realtienummer worden vermeld. Is het aankomende jeugdlid minder dan 3 jaar geleden lid geweest van een andere voetbalvereniging dan is voor overschrijving akkoord nodig van de oude vereniging.

• Aanmeldformulier Jeugd

Verzenden