• Tenue

Het tenue van vv Hillegersberg heeft de kleuren geel en blauw van de voormalige deelgemeente Hillegersberg.

Aan ieder in competitieverband spelend lid wordt een tenue (shirt en broek) in bruikleen verstrekt via de teamtas. Aan het einde van ieder seizoen én bij opzegging/overschrijving dient het in bruikleen verstrekte tenue te worden ingeleverd bij de coach/begeleider van het team.

Tijdens het seizoen worden in principe geen shirts en/of broekjes uitgeleend. Tenue kwijt betekent: € 35,- betalen voor een nieuw shirt en € 10,- voor een broek (contant betalen). Tenue vergeten: dezelfde bedragen als borg betalen.

Alléén aan spelers van JO8 die voor het eerst wedstrijden gaan spelen wordt eenmalig een paar kousen verstrekt via de teamtas. Voetbalkousen hoeven niet te worden ingeleverd.

Overige spelers zorgen zelf voor de juiste blauwe vv Hillegersberg voetbalkousen. Deze zijn te koop in de webshop, maar ook op wedstrijdddagen in de commissiekamer (tegen €10 contante gepaste betaling).

• Webshop

In de webshop van Klupp Sportswear koopt u vv Hillegersberg voetbalkousen, trainingspakken, regenjassen, sporttassen en veel meer. Vergeet niet de code HILLEGERSBERGKORTING te gebruiken voor 15% korting!

Voor maandag 23:59 besteld is vanaf donderdagavond af te halen in de kantine van de vereniging op vertoon van uw bon.

NB voor teamsponsoren e.d. gelden aparte gunstige afspraken waarvoor u contact kunt opnemen met de sponsorcommissie.