• Tenue

Het tenue van vv Hillegersberg heeft de kleuren geel en blauw van de voormailge deelgemeente Hillegersberg.

Aan ieder in competitieverband spelend lid zal een tenue (shirt en broek) in bruikleen worden verstrekt via de teamtas. Aan het einde van ieder seizoen én bij opzegging/overschrijving dient het in bruikleen verstrekte tenue te worden ingeleverd bij de coach/begeleider van het team.
    Alléén aan spelers van JO8 die voor het eerst wedstrijden gaan spelen wordt eenmalig een paar kousen verstrekt via de teamtas. Deze hoeven niet te worden ingeleverd.

Tijdens het seizoen worden in principe geen shirts en/of broekjes uitgeleend. Tenue kwijt betekent: € 35,- betalen voor een nieuw shirt en € 10,- voor een broek (contant betalen). Tenue vergeten: dezelfde bedragen als borg betalen.

Overige spelers zorgen zelf voor de juiste blauwe vv Hillegersberg voetbalkousen. Deze kunnen worden aangeschaft bij Sport Rich aan de Peppelweg 95-97 in Rotterdam Schiebroek. Alleen in noodgevallen zijn op wedstrijddagen kousen te koop op de club voor €10 (tegen contante gepaste betaling).

Naast de blauwe voetbalkousen zijn ook de vv Hillegersberg / Klupp Sportswear trainingspakken, regenjassen en sporttassen te koop bij Sport Rich aan de Peppelweg 95-97 in Rotterdam Schiebroek.

NB voor teamsponsoren e.d. gelden aparte gunstige afspraken waarvoor u contact kunt opnemen met de sponsorcommissie.