• Voetbalschool voor leden van vv Hillegersberg

Dit seizoen weer voetbalschool!!!!

vv Hillegersberg heeft grote plannen om het op onze vereniging nog leuker te maken en het niveau van spelers en begeleiders te verhogen. Dit doen we samen met vrijwilligers, ouders en spelers, door het organiseren van allerlei activiteiten.

Daarom organiseren we dit seizoen weer, na 2 jaar te zijn weggeweest, voor onze eigen leden de vv Hillegersberg voetbalschool! De voetbalschool bestaat uit een serie van 5 trainingen voor alle jeugd van O7 tot en met O12 en wordt verzorgd door ervaren trainers en topspelers van de club. In het verleden was dit een groot succes en deed iedereen mee. Deze trainingen kosten eenmalig 50 euro voor 5 trainingen.

We hebben een schema gemaakt zodat je kunt zien wanneer er trainingen zijn voor jouw leeftijdscategorie. De ene week zullen er trainingen zijn voor de O7 t/m O10 en de andere week voor de O11 en O12. De trainingen zijn op zondagochtenden en starten om 09.00 uur en duren tot ongeveer 10.15 - 10.30 uur.

O7 t/m O10

O11 en O12

7 april

Inschrijven kan via de link in de aan iedereen toegestuurde mail. Heb je geen mail ontvangen en speel je in de jeugd tm O12? Meldt dit dan bij voetbalschool@vvhillegersberg.nl