• Profielfoto Voetbal.nl app = pasfoto spelerspas

  Jouw profielfoto in de Voetbal.nl-app en de KNVB-Wedstrijdzaken-app is ook de foto op jouw digitale spelerspas; de officiële spelerspas-foto dus! Het hoeft geen officiële pasfoto te zijn, maar moet wel geschikt zijn voor de spelerspas.

  Een foto voor de spelerspas is verplicht voor alle voetballende leden van de leeftijdscategorie Onder 13 en ouder. De digitale spelerspas staat in de Wedstrijdzaken-app, waarmee alle wedstrijden worden vastgelegd.

  Belangrijk is dat in alle redelijkheid verwacht kan worden dat de scheidsrechter het een goedgelijkende (pas)foto vindt.

  Zorg daarom voor een foto met voldoende contrast en neem de foto niet van te grote afstand. Een vakantiekiekje met pet/zonnebril of samen met je bff is leuk, maar voldoet dus niet!

  Je kan de pasfoto alleen aan het begin van het seizoen (t/m 31 oktober) zelf aanpassen. Lukt het niet om de foto zelf aan te passen? Neem dan contact op met secretaris@vvhillegersberg.nl.

  Leden/spelers kunnen zelf in de Voetbal.nl-app en in de KNVB-Wedstrijdzaken-app een spelersfoto toevoegen of wijzigen. Maar ook teammanagers, trainers en -coaches kunnen - voor alle spelers uit het team - de spelersfoto's toevoegen of wijzigen, via de KNVB Wedstrijdzaken app. Leuk allemaal in vv Hillegersberg tenue!

  Lees verder over de apps en jouw KNVB account op vvhillegersberg.nl/knvb-apps