• Kom je ook lekker voetballen in de laatste week van de zomervakantie?

3 dagen voetbal!
    Ook dit jaar wordt er in de laatste week van de zomervakantie door vvHillegersberg een ontzettend leuk voetbalkamp georganiseerd met veel voetbaloefeningen, wedstrijdjes, looptrainingen en leuke voetbalspelletjes.

Voor wie?
    Het vvHillegersberg Zomervoetbalkamp is voor iedereen van 5/6 jaar (geb.jaar 2015) t/m 14 jaar (geb.jaar 2006). Jongens, meisjes, voetballers en niet-voetballers, leden en niet-leden van vvHillegersberg; iedereen is welkom!

Wanneer?
    Dinsdag 24 t/m donderdag 26 augustus
    Brengen om 9.30 uur en ophalen rond 15.30 uur.
    Kosten?
    De kosten bedragen € 100,-. Hiervoor krijgen de deelnemers 3 dagen lang veel voetbalplezier, voldoende eten (broodjes, fruit, etc.) en drinken en een leuk aandenken.

Inschrijven
    Vul snel deze link in, want VOL = VOL en maak het bedrag van € 100,- over naar NL68ABNA0507172663 ten name van vv Hillegersberg te Rotterdam, onder vermelding van Zomervoetbalkamp en naam van de deelnemer.

Vragen?
    Voor vragen of voor meer informatie kunt u mailen naar: jeugd@vvhillegersberg.nl

Met sportieve groet,
    Jeugdcommissie vvHillegersberg