• Word vrijwilliger in de kantine

25 jun 2021 | News
  • Word vrijwilliger in de kantine

Vrijwilligers die zich week in week uit inzetten voor de club, zorgen dat elk weekend voetballers en publiek weer kunnen genieten bij vv Hillegersberg. Geniet jij bij het voetballen het meeste van de derde helft? Dan is vrijwilligerswerk achter de bar en/of in de keuken wellicht iets voor jou! Als vrijwilliger in de kantine zorg je voor een flinke dosis gezelligheid.

Wij zijn opzoek naar medewerkers/vrijwilligers die met enige regelmaat willen werken in de keuken en/of achter de bar. Enige ervaring is gewenst maar niet noodzakelijk. Vergoeding in overleg. Interesse in deze gezellige functie? Stuur een e-mail naar kantine@vvhillegersberg.nl of spreek een bestuurslid aan op de club.

Is er een andere functie die jij leuk zou vinden? Neem dan contact op met het bestuur of de jeugdcommissie om te kijken welke de mogelijkheden er allemaal zijn.