• Welkom bij vv Hillegersberg I Coronamaatregelen

De huidige maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus hebben als doel is om groepsvorming en sociale contacten te verminderen en het aantal reisbewegingen te beperken. Voor vv Hillegersberg geldt in het kort het volgende.

• Wedstrijden zijn niet toegestaan.
      Alle wedstrijden zijn tot nadere order afgelast. De KNVB werkt aan diverse scenario’s voor hervatten van de amateurcompetities.
    • Jeugdteams t/m O19 jaar mogen trainen* en onderlinge wedstrijden spelen.
    • Senioren mogen alleen trainen* in groepjes van TWEE personen met onderling 1,5 meter afstand.
      Groepjes mogen niet mengen, zijn duidelijk herkenbaar en wisselen niet van samenstelling tijdens de training.
    • Ga thuis naar het toilet voor de training en neem een eigen gevulde bidon mee!
    • Publiek is niet toegestaan.
    • Iedereen met klachten blijft thuis!
    • De kantine is gesloten.
    • Kleedkamers en douches zijn gesloten.

* Dit geldt alleen voor leden die hun contributieverplichtingen hebben voldaan. Niet betaald = niet spelen/trainen!