• Welkom bij vv Hillegersberg I Coronamaatregelen

29 nov 2021 | Corona
  • Welkom bij vv Hillegersberg I Coronamaatregelen

Buitensportlocaties zijn gesloten tussen 17.00 en 5.00 uur. Dat betekent dat er voorlopig doordeweeks geen reguliere training zal zijn. Verder blijven onderstaande maatregelen gelden.

Publiek is helaas niet toegestaan; niet langs de lijn en ook niet in de kantine. Hierbij geldt een uitzondering voor personen die functioneel aanwezig moeten zijn, zoals scheidsrechters, trainers, coaches, leiders, onderhoudsprofessionals, vrijwilligers en strikt noodzakelijke rij-ouders.

Het maximale aantal begeleiders zoals trainers, coaches, leiders en strikt noodzakelijke rij-ouders, die niet tussendoor naar huis kunnen, is bij vv Hillegersberg per team: 4 bij O8 t/m O10, 5 bij O11 en O12, en 6 bij O13 t/m O19.

In de kantine en op het terras is een Corona Toegangsbewijs (CTB) met ID verplicht voor alle personen van 18 jaar en ouder. Ook zijn vaste zitplaatsen verplicht. De kantine sluit uiterlijk om 17 uur. Afhalen van consumpties is bij vv Hillegersberg niet mogelijk zonder CTB. De kantine is voorlopig doordeweeks gesloten.

Voor toegang tot andere binnenruimtes, zoals de kleedkamers en toiletten, is ook een coronatoegangsbewijs met ID verplicht voor personen van 18 jaar en ouder. Hierbij geldt een uitzondering voor personen die functioneel aanwezig moeten zijn.

Wij doen een dringend beroep op onze leden om zelf verantwoordelijkheid te nemen en de  binnenruimtes (waaronder de kleedkamers en kantine) niet te betreden zonder CTB. Maak het de vrijwilligers van de club niet onnodig moeilijker dan het al is.

Sporters en vrijwilligers kunnen worden geweigerd of naar huis worden gestuurd bij (vermoeden) van corona gerelateerde klachten.

Neem een eigen (gevulde) bidon mee! Buiten, aan de gevel naast de entree, is een dubbele bidonvuller geïnstalleerd zodat iedereen naar behoefte water kan tappen. Wij schenken geen limonade meer in de rust, mede vanwege het verbod op wegwerpplastic.

Wanneer er voor vervoer naar wedstrijden personen uit meerdere huishoudens in dezelfde auto zitten wordt gezamenlijk overlegd over het dragen van een mondkapje.

Heb je klachten die kunnen wijzen op corona? Blijf thuis en laat je testen! Houd je verder aan de basisregels om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan.