• Welkom bij vv Hillegersberg I Coronamaatregelen

De huidige maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus hebben als doel om groepsvorming en sociale contacten te verminderen en het aantal reisbewegingen te beperken. Voor vv Hillegersberg geldt in het kort het volgende.

• Wedstrijden zijn niet toegestaan. Alle (competitie)wedstrijden zijn tot nader order afgelast.
      Omdat het voor de meeste teams niet meer mogelijk is de competitie te hervatten wordt de KNVB Regio Cup georganiseerd met, zodra de coronamaatregelen dit toelaten, ieder weekend een wedstrijd tot eind juni.
    • Jeugdteams mogen trainen en onderlinge wedstrijden spelen. Zij hoeven daarbij onderling geen 1,5 meter afstand te bewaren.
    • Senioren tot 27 jaar mogen ook trainen en onderlinge wedstrijden spelen. Zij hoeven daarbij onderling geen 1,5 meter afstand te bewaren.
    • Senioren van 27 jaar en ouder mogen alleen trainen in groepjes van 4 personen, met onderling 1,5 meter afstand en op ruime aftand van andere gropejes. Groepjes mogen niet mengen, zijn duidelijk herkenbaar en wisselen niet van samenstelling tijdens de training.
    • Ga thuis naar het toilet voor de training en neem een eigen gevulde bidon mee!
    • Publiek is niet toegestaan.
    • Iedereen met klachten die kunnen wijzen op corona blijft thuis!
    • De kantine is gesloten.
    • Kleedkamers en douches zijn gesloten.