• Welkom bij vv Hillegersberg I Coronamaatregelen

21 sep 2021 | Corona
  • Welkom bij vv Hillegersberg I Coronamaatregelen

vv Hillegersberg gebruikt de kleedkamers en douches voor trainingen zo min mogelijk. Jeugdleden komen voor de training voorlopig nog omgekleed naar de club en douchen thuis.

Neem een eigen (gevulde) bidon mee! Buiten, aan de gevel naast de entree, is een dubbele bidonvuller geïnstalleerd zodat iedereen naar behoefte water kan tappen.

Wij schenken geen limonade meer in de rust vanwege het verbod op wegwerpplastic.

Voor de kantine gelden dezelfde regels als voor de horeca. Daarom is bij vv Hillegersberg is voorlopig nog steeds alleen het ruime, gedeeltelijk overdekte, buitenterras met uitgifteloket open.

Vanaf 25 september vervalt de regel 1,5 meter afstand houden; voor en na het sporten en in de rust, voor publiek en voor bezoekers op het terras.

Wanneer er voor vervoer naar wedstrijden personen uit meerdere huishoudens in dezelfde auto zitten wordt vanaf 25 september gezamenlijk overlegd over het dragen van een mondkapje.

Heb je klachten die kunnen wijzen op corona? Blijf thuis en laat je testen!
    Houdt u verder aan de basisregels om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan.