• Update Coronamaatregelen - 25 april 2020

  Van de overheid mag de jeugd volgende week- onder voorwaarden - weer buiten gaan sporten. Daar zijn wij natuurlijk blij mee!

  Wij vinden het belangrijk dit goed en zorgvuldig te regelen en dat kost uiteraard tijd. De jeugdcommissie en het bestuur zijn druk met bekijken hoe we op een verantwoorde wijze trainingen voor de jeugd kunnen gaan organiseren. Wij zijn daarbij afhankelijk van protocollen van de gemeente en de KNVB.

  De gemeente bepaalt wanneer en onder welke voorwaarden de sportaccommodaties weer gebruikt mogen worden. Dinsdagmiddag 28 april ontvangen wij van de gemeente de exacte invulling van de versoepeling van de maatregelen in Rotterdam.

  Van de KNVB verwachten wij begin volgende week een ‘vertaalslag’ voor het voetbal van het sportprotocol van NOC*NSF (nocnsf.nl/sportprotocol). Ook komt de KNVB begin volgende week met onder andere voetbalvormen die gehanteerd kunnen worden en tips voor trainers (zoals bijvoorbeeld het aantal spelers dat het veld op mag en hoe men veilig met materialen om kan gaan).

  Dit betekent dat wij volgende week nog niet klaar zullen zijn om trainingen voor de jeugd op verantwoorde wijze te laten plaats vinden. Wij werken er hard aan en hopen dat we in de week van 4 mei een goed trainingsaanbod voor de jeugd kunnen neerzetten.

  Wij kunnen ons echter ook voorstellen dat ouders hun kind(eren) nog niet willen of mogen laten trainen (bijvoorbeeld omdat er zieke of kwetsbare gezinsleden zijn). Wij zouden het daarom zeer op prijs stellen als voor ieder jeugdlid onderstaande vragenlijst wordt ingevuld door een ouder. Wij kunnen daarmee de trainingsbehoefte bepalen en daar rekening mee houden met de (maximale) veldbezetting.

  NB Buiten de nog op te starten jeugdtrainingen om blijft de accommodatie gesloten! Trainingen voor senioren zullen afgelast blijven tot in ieder geval 20 mei. Ook de kantine en de kleedkamers blijven voorlopig gesloten.

  Bestuur vv Hillegersberg

 • Versturen

 • Ingevulde gegevens worden gebruikt conform de privacyverklaring zoals gepubliceerd op onze website.