• Meiden Onder 11-2 speelt eerste wedstrijd

Afgelopen zaterdag 2 februari was een bijzondere dag voor onze club, maar vooral voor de meiden van MO11-2, hun coach Lies van Duuren en natuurlijk hun supporters. Hun allereerste wedstrijd in het blauw/gele tenue! En hoe ze dat hebben beleefd, vertellen Britt en Mirte Schildwacht!

Hallo wij vonden de eerste wedstrijd heel leuk. Het is ook leuk dat we met dit team spelen want het is altijd gezellig met de meiden. Wij vonden dat de eerste wedstrijd wel goed ging. Iedereen was wel goed bezig lekker fanatiek we hadden met ze allen mooie aanvallen gemaakt. En goed de bal afgepakt. En we hebben goed ons best gedaan. We hebben wel verloren en helaas nog niet gescoord maar wel bijna. Wel hebben we heel veel plezier gehad dus het gaat vast goed komen met MO11-2.
    Groetjes, Britt en Mirte