• Jeugdtoernooi vv Hillegersberg I Hemelvaartsdag donderdag 30 mei 2019

Beste spelers van onze JO7, JO8, JO9, JO10, JO11!

Op donderdag 30 mei 2019 is het weer zover; het grote vv Hillegersberg Jeugdtoernooi!!

58 teams en meer dan 550 spelers zullen wij die dag op ons complex ontvangen. Jullie gaan niet alleen strijden om de eer, want er zullen als vanouds prachtige bekers te winnen zijn voor je team en natuurlijk krijgt iedereen een mooi erelint mee naar huis.

In de ochtend spelen de JO7, JO8 en JO9; in de middag JO10 en JO11.

Alle teams van de JO7 tm JO9 moeten zich om 8.30 melden. De wedstrijden beginnen om 9.00. Het ochtendprogramma zal rond 12.30 worden afgesloten met de prijsuitreiking.

De JO10 en JO11 moeten zich om 13.00 melden. De wedstrijden beginnen om 13.30. De prijsuitreiking zal rond 17.30 zijn.

Maar er wordt natuurlijk niet alleen gevoetbald... we hebben weer een fantastische stormbaan, een tombola waar prachtige prijzen te winnen zijn, een spannende "schiet-op-het-gatendoek-competitie" en de kantine heeft extra veel ijsjes, patatjes en tosti's ingeslagen đŸ˜ƒđŸ˜‹đŸ˜œ

Om net als de voorgaande edities ook dit toernooi tot een succes te maken, hebben we de hulp van jullie ouders nodig. Er zal een schema worden gemaakt waarbij ieder team wordt ingedeeld om vrijwilligers te leveren voor het begeleiden van wedstrijden en het surveilleren bij de stormbaan (een half uurtje per team, dus dat valt best mee đŸ˜Ž).

We zien jullie allemaal op Hemelvaartsdag en wensen jullie nu alvast een gezellig en succesvol toernooi!

De toernooicommissie,
    Edith de Bourgraaf