• Jeugd-MIX-toernooi vv Hillegersberg I zondag 16 juni 2019

Op zondag 16 juni sluiten we het seizoen af met een feestelijk en informeel jeugdmixtoernooi voor alle jeugd van vv Hillegersberg. De mixteams worden, afhankelijk van de aanmeldingen, samengesteld met spelers uit verschillende leeftijdsgroepen: van O19 t/m O12 en O11 t/m O7. Het toernooi start om 12 uur en we sluiten deze dag rond 17 uur af met een feestelijke barbecue voor spelers, trainers en ouders. Aan dit toernooi kunnen alleen jeugdleden van vv Hillegersberg mee doen. Voor hesjes wordt gezorgd.

Daarnaast organiseren we bij genoeg belangstelling ook een wedstrijd waarbij de ouders het tegen elkaar opnemen.

Deelname aan het toernooi is kosteloos, voor de barbecue vragen we een vergoeding.

Aanmelden voor de barbecue
    Deelname aan de barbecue is pas definitief als we de betaling hiervoor hebben ontvangen, dit in verband met de inkoop. Het bedrag moet uiterlijk op 7 juni bij ons binnen zijn. De kosten zijn 6 euro voor een speler en 10 euro voor ouders en trainers/coaches. Het bedrag kan worden overgemaakt op IBAN NL68ABNA0507172663 ten name van vv Hillegersberg ovv BBQ jeugdmixtoernooi + naam speler.

Je kunt je hier aanmelden. Doe dat uiterlijk 5 juni!

Hou de website van vv Hillegersberg goed in de gaten, eventuele communicatie over dit evenement zal via de website plaats vinden.

Graag tot ziens op 16 juni!
    Jeugdcommissie VV Hillegersberg