• Grote Clubactie

Ook dit jaar doen wij weer mee met de Grote Clubactie. Wij zetten ons deze keer in voor nieuwe tafels en stoelen in de kantine

We gaan er met z’n allen vol voor en hopen ons doel te behalen met behulp van de steun van familie, vrienden en mensen uit de omgeving! Wij gebruiken de online verkoopmethode. Je deelt simpelweg de link van de (persoonlijke) verkooppagina via WhatsApp, social media en e-mail en voilĂ : je verkoopt loten. De link naar jouw persoonlijke verkooppagina ontvang je op 24 september per e-mail. Daarnaast zijn loten ook te koop (vanaf 24 september) via onze verkooppagina Steun VV Hillegersberg - Grote Clubactie en onderstaande QR-code.

Een lot kost €3,- per stuk. Hiervan gaat 80% (dus €2,40 per lot) direct naar onze clubkas.

Koop en verkoop dus onze loten en help ons het doel te halen. Daarnaast maak je kans op mooie prijzen! Een echte win-win situatie dus. Verkoop je 25 loten? Dan win je automatisch de Grote Clubactie Medaille. Daarnaast zetten wij de beste lotenverkoper van de club aan het einde van de actie natuurlijk weer in het zonnetje!