• De Grote Clubactie start op 18 september en wij doen online mee! Wij willen natuurlijk zoveel mogelijk loten verkopen want dit jaar zetten we ons in voor nieuwe LED veldverlichting. Een lot kost €3,- per stuk, waarvan 80% (dus €2,40 per lot) direct naar onze clubkas gaat.

Online loten verkopen gaat heel makkelijk. We hebben een algemene verkooppagina voor onze vereniging. Daarnaast ontvangen alle leden zaterdag 18 september een e-mail met hun persoonlijke verkooppagina om zelf online loten te verkopen. Deze verkooppagina is, net als de verenigingspagina, ook makkelijk via WhatsApp of social media te delen met familie en vrienden.

De koper* selecteert op de verkooppagina hoeveel loten hij wil kopen en na het invullen van zijn of haar gegevens ontvangt men per mail het lotnummer(s).

Help mee en laat iedereen weten dat jij loten verkoopt.
    Alvast bedankt. Jouw inzet is goud waard! Veel succes!

KOOP HIER UW LOT(EN)

• * Lotenkopers dienen 18 jaar of ouder te zijn.