• vv Hillegersberg dat zijn wij!

  Het voetbalseizoen gaat bijna weer van start! Begin september start de competitie en vanaf 15 augustus kan weer gestart worden met trainen. 

  Als jeugdcommissie en bestuur proberen wij zoveel mogelijk te organiseren en te faciliteren voor onze leden. Een vereniging als vv Hillegersberg kan echter niet zonder vrijwilligers. Wij hebben jullie heel hard nodig!

  Om maar eens wat te noemen:

  We hebben altijd vrijwilligers nodig zoals (jeugd-) trainers voor de onder- en bovenbouw (komend seizoen), teammanagers (komend seizoen), scheidsrechters (komend seizoen) en bezetting van de commissiekamer op zaterdag (altijd) ook heeft een aantal lichtingen nog een coördinator nodig voor komend seizoen en is er iemand hard nodig om de kleding te organiseren. Ook willen we dit seizoen graag een activiteitencommissie starten om nog meer leuke activiteiten te kunnen organiseren voor onze leden. Wil je nu wel graag helpen maar geen vaste “verplichting” ook dan kunnen we je hulp goed gebruiken! 

  Wij zijn op zoek naar mensen, met of zonder voetbalervaring, die het leuk vinden een steentje bij te dragen!

  Mocht je interesse of vragen hebben, we horen het heel graag en gaan graag met je in gesprek over de mogelijkheden. Mail naar jeugd@vvhillegersberg.nl.

  Met sportieve groet,
  Jeugdcommissie vv Hillegersberg