• Coronavirus UPDATE

Update 3, dinsdag 24 maart

Gisteren zijn door de overheid de maatregelen om het coronavirus te bestrijden aanzienlijk aangescherpt. Alle bijeenkomsten tot 1 juni zijn verboden. Hieronder vallen ook voetbalwedstrijden. Dat betekent uiteraard ook dat o.a. het jeugdtoernooi bij vv Hillegersberg op 21 mei niet doorgaat.

Wij wensen iedereen veel sterkte. Pas goed op elkaar!

Update 2, zondag 15 maart:

Genoemde maatregelen gelden t/m 6 april (i.p.v. 31 maart).

Update 1, zondag 15 maart:

In vervolg op het eerder genomen besluit en op advies van de KNVB heeft het bestuur besloten dat t/m 31 maart alle activiteiten bij vv Hillegersberg zijn afgelast. Dat betekent dat er geen trainingen en geen oefenwedstrijden plaats vinden, geen wandelvoetbal, geen recreantenvoetbal, geen 7 tegen 7 en ook geen voetbalschool. Het complex is op slot en de kantine gesloten. Het is ook niet toegestaan op ons terrein met vrienden een balletje te trappen!

Het bestuur zal de situatie per week beoordelen en waar nodig de genomen maatregelen heroverwegen.

Wij rekenen op begrip van iedereen. Bescherm jezelf en anderen!

Donderdag 12 maart:

Het bestuur van vv Hillegersberg heeft besloten om in elk geval t/m zondag alle trainingen, oefenwedstrijden en de voetbalschool niet door te laten gaan. Ook de kantine is gesloten. Dit op advies van de KNVB (https://www.knvb.nl/nieuws/amateurvoetbal/uitgelicht/59620/tot-en-met-31-maart-geen-voetbal-nederland).