• Jeugdmixtoernooi zondag 4 juni 2023

  Op zondag 4 juni 2023 vindt voor alle jeugdleden van vv Hillegersberg weer de seizoen afsluiting plaats met een leuk mixtoernooi en aansluitend een BBQ! Een supergezellig en informeel evenement op ons eigen complex met een warming up en onderlinge partijtjes. Het gaat tijdens dit evenement niet om het winnen, maar echt om het ballen en het plezier.

  Tijdens de wedstrijdjes spelen teams van verschillende leeftijden met en tegen elkaar. We maken daarbij onderscheid tussen de oudere en de jonge spelers. Een speciaal tenue is niet nodig, wij zorgen voor voldoende hesjes.

  Programma: 
  14.00 uur                   Verzamelen bij vv Hillegersberg, inschrijven BBQ
  14.30-16.30 uur         Warming-up en wedstrijdjes
  16.00 uur                  Prijsuitreiking
  16.15 uur                  Start ouderwedstrijd en afsluitende BBQ 

  Voor onze jeugdleden (en broertjes en zusjes) is dit evenement gratis. Bij aanmelding voor de BBQ wordt de ouders/verzorgers een bijdrage van 10 euro gevraagd.

  Aanmelding
  Aanmelden is noodzakelijk met het oog op de indelingen van de teams en de catering. Daarnaast hebben we de hulp van enkele ouders nodig bij de begeleiding van de wedstrijdjes. Ook organiseren we bij voldoende animo, een wedstrijd waar de ouders het tegen elkaar opnemen. Dit kun je ook in het aanmeldingsformulier aangeven. 

  Je kunt je hier inschrijven, doe dat uiterlijk 28 mei!

  Communicatie over het toernooi zal via WhatsApp-groepen en de Tournify app plaats vinden.

  Wij hopen jullie allemaal te zien op deze seizoen afsluiting.

  Graag tot ziens op 4 juni 2023! 
  Jeugdcommissie VV Hillegersberg