• Olieballentoernooi

Op zondag 15 januari 2023 vindt voor alle jeugdleden van vv Hillegersberg weer de aftrap voor 2023 plaats met het befaamde ‘Olieballentoernooi’! Een supergezellig en informeel evenement op ons eigen complex met een warming up en onderlinge partijtjes. Het gaat tijdens dit evenement niet om het winnen, maar echt om het ballen en het plezier.

Tijdens de wedstrijdjes spelen teams van verschillende leeftijden met en tegen elkaar. We maken daarbij onderscheid tussen de oudere en de jonge spelers. Een speciaal tenue is niet nodig, wij zorgen voor voldoende hesjes.

Programma:
    10.30 - 11.00 Verzamelen bij vv Hillegersberg
    11.00 - 14.00 Warming-up en wedstrijdjes
    Rond 13.30 uur ronden we af met de ouderwedstrijd, broodjes knakworst en chocomel

Deelname is gratis.

Aanmelding

Aanmelden is noodzakelijk met het oog op de indelingen van de teams en de catering. Daarnaast hebben we de hulp van enkele ouders nodig bij de begeleiding van de wedstrijdjes. Ook organiseren we bij voldoende animo, een wedstrijd waar de ouders het tegen elkaar opnemen. Dit kun je ook in het aanmeldingsformulier aangeven.

Je kunt je hier aanmelden. Doe dat uiterlijk 8 januari

Wij wensen alle jeugdspelers, ouders en vrijwilligers alvast een fijne vakantie en mooie feestdagen!

Graag tot ziens op 15 januari!
    Toernooicommissie VV Hillegersberg