• SPOED: Gastheer en/of gastvrouw gezocht

Wij zoeken gezellige, behulpzame en gastvrije personen die op zaterdag enkele uren het wedstrijdsecretariaat willen bemensen als gastheer of gastvrouw.

Als gastheer/gastvrouw ontvang je de scheidsrechters en bezoekende teams, neem je eventueel contact op met scheidsrechters als deze er nog niet zijn, bied je de scheidsrechters als dank voor het fluiten een drankje aan en zet je limonade/thee klaar voor spelers tijdens de rust van wedstrijden. Daarnaast help je waar nodig met het invullen van het digitale wedstrijdformulier in de KNVB Wedstrijdzaken app.

Functie vereiste:

Je bent iemand die het leuk vindt om in contact te staan met mensen. Een sociaal persoon die het leuk vindt om gastvrouw of gastheer te zijn en daarbij het overzicht kan houden en het leuk vindt om van alles te regelen. Soms komt ineens alles tegelijk en moet je snel kunnen schakelen.

Je hoeft hiervoor niet sportief of zelfs mobiel te zijn. Affiniteit met amateurvoetbal helpt wel.

Tijdsbesteding:

We zoeken vaste bezetting voor zaterdagen. De diensten kunnen opgevuld worden door meerdere personen. Momenteel verdelen we de diensten op zaterdag van 7:30 tot 13:15 en van 13:00 tot ruim een half uur na de laatste wedstrijd.

Zelfs als je maar 1 keer per maand een paar uur op zaterdag beschikbaar bent, ben je van harte welkom om te reageren. Iedereen die een beetje tijd heeft per maand is welkom, vele handen maken immers licht werk!

Voor meer informatie kan je contact opnemen met Henriƫtte Gadron: henriettegadron@gmail.com of 0644102349.