• Voorbereiding zaterdag selectie 2022/2023

Een nieuw voetbalseizoen staat voor de deur. Een seizoen met vele veranderingen. Voor het eerst in de geschiedenis zal de vereniging met het 1e elftal niet meer uitkomen in de zondagafdeling omdat de horizontale overstap is gemaakt naar de zaterdagafdeling. Ons 1e elftal zal uitkomen in de sterk bezette zaterdag 2e Klasse F.

Het 2e elftal zal voornamelijk bestaan uit talentvolle spelers die vanuit de eigen jeugd zijn doorgestroomd naar de senioren. Hierbij hebben we als doel om zoveel mogelijk talentvolle jeugdspelers een kans te geven zich door te ontwikkelen en uiteindelijk door te stromen naar het 1e elftal.

Een aantal mooie derby┬┤s staan dit seizoen op het programma. Zo speelt het 1e elftal o.a. tegen Alexandria┬┤66, Neptunus-Schiebroek, Nieuwerkerk, Sparta AV en SVS. Ook voor ons 2e elftal zijn er een aantal mooie tegenstanders zoals BVCB en Berkel en een bekerwedstrijd tegen Neptunus-Schiebroek.

De technische staf zal voornamelijk bestaan uit mensen die al vele jaren betrokken zijn bij vv Hillegersberg. Het doel is om met elkaar beide elftallen zo goed mogelijk te laten presteren.

De voorbereiding zal starten op dinsdag 2 augustus om 19:30 uur. Mocht je het leuk vinden om te komen kijken, dan ben je van harte welkom.

Een aantal oefenwedstrijden zijn al vastgelegd. Hieronder de data en tijdstippen om alvast in de agenda te noteren.

Zaterdag 27 augustus
    14:00 uur FC Eindhoven AV VR3 - Hillegersberg VR1