• Op donderdag 16 juni beleefde vvHillegersberg een druk bezochte en heel gezellige haringparty!.

Met goed weer, vrolijke mensen, goede muziek, vlotte bediening en uitstekende haring was het een topavond!

Tevens werd van de gelegenheid gebruik gemaakt om een paar mensen in het zonnetje te zetten.
    Danny, Felix, Jonathan en Soufian, die onze vereniging om diverse redenen gaan verlaten, werden bedankt voor hun bijdrage in de successen van de laatste jaren.
    Grag en Iwan, jarenlang als spelers en trainers aan onze club verbonden, gaan elders aan de slag en we wensen hen daar veel succes bij.
    Nico Bos, jarenlang betrokken bij de organisatie rond zo 1, stopt vanwege het feit dat hij moeilijk op zaterdag zijn werkzaamheden kan blijven voortzetten; ook hij werd bedankt voor zijn inzet en vele werk voor de vereniging.

Daarnaast waren er ook diverse nieuwe gezichten, die onze mooie vereniging het komende seizoen gaan versterken en bijstaan. Zij zijn van harte welkom!

Zoals gezegd was de haring en Peter, die de haringen vakkundig schoonmaakte, van hoge kwaliteit. Wij bedanken nogmaals Nederlof Fish voor zowel de haringen als Peter.