• LED-veldverlichting

8 dec 2021 | News
  • Nieuwe veldverlichting op alle velden

Op alle drie de velden heeft vv Hillegersberg nu LED-verlichting. Daar zijn we heel blij mee!

Het licht wordt op afstand bediend. Binnenkort gaat dat volgens een vooraf ingestelde planning. Dat betekent dat bij trainingen en wedstrijden de verlichting volgens planning automatisch aan en daarna ook weer uit gaat. Tot die tijd regelen we dat handmatig.

Moet er bij hoge uitzondering van de vooraf ingestelde planning worden afgeweken, neem dan contact op met Bert Hoepel of Arianne Prudhomme van Reine.

Nu er ook verlichting is voor veld 2 (grasveld) kunnen op dat veld de doordeweekse inhaalwedstrijden gespeeld worden. Daardoor hoeft er minder vaak geschoven te worden met trainingen op veld 1 en 3 om ruimte te maken voor wedstrijden. Veld 2 blijft een wedstrijdveld waarop niet getraind mag worden!