• Beste lotenverkoper Grote Clubactie

4 dec 2021 | News
  • Beste lotenverkoper Grote Clubactie

De Grote Clubactie is afgelopen en dat betekent dat we de beste lotenverkoper van vv Hillegersberg bekend kunnen maken.

De beste lotenverkoper was Daan Seeder van de JO8-4. Hij heeft als dank vandaag een gave echte vv Hillegersberg voetbaltas in ontvangst mogen nemen. Daan heeft maar liefst 48 loten verkocht. Daarmee was JO8-4 ook gelijk het team dat de meeste loten verkocht, namelijk 62!

In totaal zijn er 352 loten verkocht wat ons een mooi bedrag oplevert van € 845. Daarvoor willen we niet alleen Daan, maar ook alle andere lotenverkopers hartelijk bedanken. Binnenkort is de trekking. Wij wensen alle lotenkopers daarbij veel geluk.

De trekking zal dit jaar plaatsvinden op 8 december 2021. Vanaf 9 december 2021 publiceert de Grote Clubactie de uitslag op hun website: https://www.clubactie.nl/lotenkopers/prijzen-uitslag. Uw lotnummer staat op uw bankafschrift. Als u een e-mailadres heeft ingevuld bij het kopen van uw lot(en) ontvangt u op 9 december een e-mail als u een prijs heeft gewonnen.