• Meiden vv Hillegersberg naar Vrouwen Excelsior - Feyenoord

  Afgelopen zondag 31 oktober 2021 was het dan zover: het vv Hillegersberg Meidenuitje naar de wedstrijd tussen Excelsior Vrouwen en Feyenoord Vrouwen. Met een bus vol met meiden, trainers, coaches, teammanagers én twee enthousiaste opa’s en een oma (die eigenlijk supporter is van Feyenoord :)),  gingen we op weg. 

  De stemming zat er in de bus al goed in. De chauffeur greep wel na een kilometer al naar zijn oordoppen, maar dat mocht de pret niet drukken. 

  Eenmaal in het stadion gingen onze meiden pas echt goed los en werden de vrouwen op het veld luidruchtig aangemoedigd. De spannende wedstrijd eindigde met een 1-2 overwinning voor de vrouwen van Feyenoord. Dit tot groot geluk van een deel van onze meiden en dat staken ze niet onder stoelen of banken! Op de Henk Zon Tribune zal nog lang nagepraat worden over het bezoek van de meiden van vv Hillegersberg!

  Terug op de club zorgden Sandra en Elly nog voor een patatje met een lekkere snack. Jullie raden het al hoe de dag eindigde; met een hele grote geïmproviseerde wedstrijd van de meiden op veld 1! 

  Namens alle meiden van Hillegersberg, Aart bedankt voor de organisatie van dit super uitje! 

  Klik voor alle foto's, met dank aan Charlotte, op onderstaande afbeelding.