• Horizontaal overstappen zondag 1

1 okt 2021 | News
  • Horizontaal overstappen zondag 1

Het bestuur heeft besloten om met het huidige zondag 1 horizontaal over te stappen. Dat betekent dat wij met ingang van het seizoen 2022-’23 op zaterdag zullen voetballen in de 1e klasse.

Diverse clubs in de regio maken met hun 1e elftal ook de overstap van zondag naar zaterdag. Voor clubs die op zondag blijven voetballen zullen daardoor de reisafstanden toenemen en de derby’s afnemen. Dat is niet wat wij willen.

Daarnaast neemt het aantal spelers dat op zondag wil voetballen af. Jeugd- en O23-spelers die doorstromen naar de senioren willen graag op zaterdag blijven voetballen.

Wij zijn er van overtuigd dat we met horizontaal overstappen het belang van de club en supporters dienen.

Het bestuur.