• Doneer je plastic statiegeldfles

1 jul 2021 | News
  • Doneer je plastic statiegeldfles

Vanaf 1 juli zit er 15 cent statiegeld op kleine plastic flesjes frisdrank en water. De flesjes zijn te herkennen aan het nieuwe statiegeldlogo.

Bij vv Hillegersberg krijgt u echter geen statiegeld retour. Sportverenigingen mogen de statiegeldopbrengst gebruiken om de eigen club te sponsoren. Ons doel is de opbrengst steeds te gebruiken voor een feestelijke afsluiting van het seizoen voor onze leden.

Klanten van vv Hillegersberg kunnen de plastic statiegeldflessen daarvoor inleveren aan de bar. Vanaf medio augustus staat er ook een speciale donatiebak klaar.

Als u het statiegeld niet wil doneren, neemt u uw lege plastic statiegeldflesjes mee naar de (grotere) supermarkt om ze daar in te leveren.