• Kerstvakantie I Winterstop

In deze bijzondere tijden met wisselende coronamaatregelen kunnen we eigenlijk niet spreken van een echte winterstop. Wedstrijden spelen we al een tijd niet meer en de vraag is wanneer dat weer mag. Gelukkig mocht er afgelopen tijd wel worden getraind door de jeugd en ook door sommige senioren werd weer getraind met beperkende maatregelen.

Of je het nou een winterstop wil noemen of niet, zoals ieder jaar is de vereniging in elk geval tijdens de kerstvakantie gesloten van zaterdag 19 december 2020 t/m zondag 3 januari 2021.

Wij wensen alle leden, vrijwilligers, supporters en sponsoren hele fijne feestdagen. Pas goed op jezelf en op anderen, blijf gezond! Graag tot ziens in het nieuwe jaar, waarin hopelijk snel al het amateurvoetbal weer mag worden hervat.

Bestuur vv Hillegersberg