• ALARM: scheidsrechters tekort

Komend weekend is er een enorm tekort aan (volwassen) scheidsrechters voor de wedstrijden van de oudere jeugd en senioren. Kijk dus niet gek op als er geen scheidsrechter beschikbaar is voor jouw wedstrijd! LET OP: de wedstrijd dient wel altijd door te gaan! Dit kan dus betekenen dat een van de ouders of trainers/coaches de wedstrijd moet leiden!

Wil je voorkomen dat jouw wedstrijd keer op keer geen scheidsrechter krijgt toegewezen? Meld je dan aan om af en toe een wedstrijd te fluiten. Junioren worden altijd ingedeeld in een minimaal 2 jaar lagere leeftijdscategorie dan waarin ze zelf spelen.

Wie zaterdag al een wedstrijd wil fluiten kan zich direct melden bij Derk Burgers via een e-mail naar derkburgers@zonnet.nl of een appje naar 0614540118

vv Hillegersberg kan niet zonder de vrijwillige inzet van haar leden!