• Verplicht fluiten vanaf O14

Beste jeugdspelers,

Na een korte zomerstop is het nieuwe seizoen weer gestart. Veel teams hebben de training hervat en dit weekend starten de wedstrijden weer. De laatste voorbereidingen worden binnen de club getroffen om er een mooi seizoen van te maken. Bij het voetbal horen ook scheidsrechters. Net als vorig seizoen willen we alle spelers vanaf de O14 erop wijzen dat het fluiten van wedstrijden verplicht is. Jeugd die actief is als trainer of coach is hiervan uitgezonderd.  Hou er rekening mee dat Derk Burgers die komend seizoen de co├Ârdinatie van de scheidsrechters verzorgd jullie gedurende het seizoen zal gaan benaderen. Richtlijn hierbij is dat de scheidsrechter in de regel 2 jaar ouder is dan de spelers in het team dat hij fluit.  Ook zoeken we jeugdleden die regelmatig wedstrijden willen fluiten. Hiervoor krijg je niet alleen een vergoeding maar het is bovendien erg leerzaam en superleuk om te doen!
    Omdat het vinden van scheidsrechters voor de oudere jeugdteams vaak lastig is,  willen we ook senioren vragen te fluiten. Meld je ajb aan. Je helpt ons hiermee enorm want zonder scheidsrechters is er geen voetbal.
    Ben je ge├»nteresseerd, mail dan naar Derk Burger door te klikken op de volgende link.

Namens het bestuur,
    Thomas Koemans