• Oefenwedstrijden

    vv Hillegersberg heeft voor het seizoen 2020-’21 weer meer teams ingeschreven voor de (beker)competitie dan voorgaande jaren. Maar liefst 40 jeugdteams O8 t/m O19 en 7 seniorenteams spelen op zaterdag; op zondag spelen 3 seniorenteams. Dat betekent volle trainingsavonden en volle wedstrijdzaterdagen. 

    Mede daarom worden er op doordeweekse dagen, gedurende het seizoen, bij vv Hillegersberg GEEN oefenwedstrijden meer gespeeld. Voor oefenwedstrijden zouden (meestal) trainingen van andere teams aan de kant moeten en dat willen we liever niet. Een andere reden is dat dat er meerdere vrijwilligers voor in actie moeten komen, zoals iemand voor de ontvangst in de commissiekamer en een scheidsrechter. Daarnaast ontvangen wij alleen gasten als de kantine open is. Omgekeerd geldt dus dat als de kantine niet open is wij ook geen gasten ontvangen. 

    De enige wedstrijden die doordeweeks thuis gespeeld zullen worden zijn inhaal (beker)competitiewedstrijden en wedstrijden voor de VoetbalRijnmond Cup.

    Enige uitzondering is lang geleden afgesproken maandag 7 september voor de JO16-1 die in eerste instantie de eerste 3 speelweekenden vrij zouden zijn.

    Geef oefenwedstrijden die uit worden gespeeld aub altijd door aan wedstrijdsecretaris@vvhillegersberg.nl.