• Voorwedstrijd JO9-1 - Olympia

Zondag 3 november mochten wij de voorwedstrijd tegen Olympia JO9-1 spelen, net als vv Hillegersberg JO9-1 een team wat in de hoofdklasse speelt. Gelijk na de aftrap leek het een moeilijke wedstrijd voor ons te gaan worden, aangezien Olympia met goed overspel snel in de aanval kwam. Maar door goede inzet en strijd, wist ons team de paar aanvallen in het begin te pareren. Vv Hillegersberg JO9-1 nam het initiatief snel hierna over en wist het aanvalsspel om te draaien in ons voordeel, door 3 heerlijke goals gingen wij zelfs met een 3-0 voorsprong rusten.

Na de rust was het Olympia wat goed uit de startblokken kwam en na een goedlopende aanval al snel op 3-1 kwam. Hierna volgde een spannende periode, waar het alle kanten op kon. Door een paar mooie reddingen van onze keeper en goede –en stevige verdedigende acties van onze verdedigers, wisten de jongens de aansluitingstreffer te voorkomen. Na een prima lopende aanval met mooi overspel kwam in het laatste kwart de bevrijdende 4-1 op het scorebord te staan, waarna de wedstrijd zakelijk werd uitgespeeld. Deze stand is het gebleven, waardoor vv Hillegersberg JO9-1 een mooie overwinning heeft weten neer te zetten tegen deze sterke mede-hoofdklasser.

Na de wedstrijd hebben beide teams samen genoten van hun broodje knakworst, gepaard met een hoop lol onderling aan tafel. Toen het broodje op was, zijn zij trots hand in hand met de spelers van beide eerste elftallen het veld opgelopen. Al met al, een hele leuke middag en ervaring voor de jongens!’