• Voorwedstrijd vv Hillegersberg JO10-1 - TAC'90 JO10-1

Zondag 13 oktober 2019 werd er om 14:00 uur afgetrapt tussen vv Hillegersberg 1 en het eerste van TAC '90 uit Den Haag. Als voorwedstrijd hadden beide partijen hun JO10-1 team voorgedragen. Om exact 12:30 werd er afgetrapt voor 2x 25 minuten voetbal met 6 tegen 6. De thuisploeg had waarschijnlijk de zwaarbevochten overwinning van de vorige dag tegen Nieuwerkerk nog in de benen want al na 1 minuut viel, in het inmiddels heerlijk opgekomen zonnetje, het eerste doelpunt van TAC'90 maar 2 minuten later werd het door een bekeken afstandsschot alweer 1-1. Acht minuten later nam Tac'90 wederom de leiding waarna Hillegersberg er in de 13e minuut weer voor zorgde dat de gelijkmaker in de netten lag. Hierna brak een sterke fase aan voor TAC'90 die ervoor zorgden dat ze met een 5-2 voorsprong gingen rusten. Na een heerlijke kan limonade zorgde TAC'90 in de 26e en 31e minuut voor een 7-2 voorsprong. Hierna vond Hillegersberg JO10-1 het mooi geweest en begon aan een sterk offensief. Ballen net naast, op de paal, op de lat en uitstekend keeperswerk aan TAC-zijde zorgde ervoor dat de teller bij Hillegersberg helaas op 2 bleef steken. Maar uitstekende verdedigende acties aan Hillegersbergse zijde zorgden er tevens voor dat er ook aan de andere kant niet meer werd gescoord. Uiteindelijk hebben deze 2e-klasser en hoofdklasser er beiden een superleuke wedstrijd van gemaakt die voor de neutrale toeschouwer zeer vermakelijk was om te kijken.

Als kers op de taart mochten de spelers van beide teams in het nog steeds schijnende zonnetje met de spelers van het 1e elftal het veld op.

Kortom, een heerlijke afsluiting van een prachtig voetbalweekend.