• JO10-1 wint toernooi svRDM

Na een zinderende finale heeft het team JO10-1 van komend seizoen het toernooi bij svRDM gewonnen.
    De eerste wedstrijd begon direct goed. De spelers speelden voor de eerste keer in deze samenstelling maar daar merkten we weinig van. Binnen 2 minuten stond het al 2-0 en werd de eerste wedstrijd uiteindelijk met 5-0 gewonnen.
    Uiteindelijk speelde Hillegersberg de finale tegen Blijdorp en begon zeer goed, zo stond het al snel 1-0. Maar na 3-1 achter kwamen we terug op 3-3. Vervolgens weer 4-3 achter maar vlak voor tijd werd het toch 4-4. De spanning bij de coaches en fanatieke ouders langs de lijn steeg. Er werd verlengd met 2x 5 minuten en gelukkig werd met een mooie 7-4 het toernooi gewonnen. De speaker van RDM kon omroepen "er kan er maar één de beste zijn, Hillegersberg. De spelers hebben bij vlagen heel goed en leuk voetbal gespeeld en konden elkaar al goed vinden. Het lijkt op een grove diamant die nog verder geslepen gaat worden. Iedereen heeft nu al zin in het volgende seizoen.