• Fluiten vanaf Onder 14

Beste jeugdspelers,

Na een mooi voetbaljaar zijn we al weer druk bezig met de voorbereidingen van volgend seizoen. Een van de dingen die geregeld moet worden, is het zorgen voor voldoende scheidsrechters wat dit seizoen erg lastig was. Daarom zullen vanaf komend seizoen alle spelers vanaf de O14 verplicht een aantal wedstrijden moeten fluiten. Hiervoor wordt je vanaf de start van het seizoen ingedeeld en benaderd.
    Voor jeugdleden die al op een andere manier actief zijn, geldt geen fluitverplichting.
    Op dit moment zoeken we nog jeugdtrainers voor een aantal teams. Ook zoeken we jeugdleden die meer dan het aantal verplichte wedstrijden willen fluiten. Hiervoor krijg je een interessante vergoeding! Bovendien leer je hier erg veel van en is t super leuk om te doen. Ben je ge├»nteresseerd, schrijf je dan in via het antwoordformulier. Let op: wie eerst komt wie t eerst maalt!

De jeugdcommissie