• Door een afgetekende 0-3 overwinning op Oliveo is onze 1e elftal op de zondag, gepromoveerd naar de eerste klasse. Met prima spel en een uitblinkende Michel van Guldener, speelden onze jongens zich zeer verdiend, voor het eerst in ons bestaan, naar de eerste klasse. Vanaf het begin had Hillegersberg een overwicht wat resulteerde in wat mogelijkheden op een doelpunt, maar gescoord werd er voorals nog niet. De rust kwam met 0-0.

Na de rust werd Hillegersberg steeds sterker en na 59 minuten kon Wessel Verhaar, via een been van een tegenstander, de score openen In de 78ste minuut zorgde Michel voor de 2-0, een bekroning voor zijn uitstekende spel. Vaak was hij ongrijpbaar voor de spelers van Oliveo. De frustratie uitte zich bij Oliveo uiteindelijke in 3 rode kaarten, waarvan 1 direct. Door een gegeven strafschop in de 90ste minuut kon Felix Verhaar nog de 3-0 aantekenen.

Alle spelers, staf, bestuursleden en supporters van harte gefeliciteerd met dit succes! Complimenten ook voor onze trainer John Hoeks, die het elftal uitstekend voorbereidde op deze vooraf toch als lastig bestempelde wedstrijd. Hillegersberg liet er geen twijfel over bestaan, wie de beste was en dit na vorig jaar naar de 2e klasse te zijn gepromoveerd!

Verder bedanken we nog TOGB, op wiens terrein de wedstrijd werd gespeeld, voor de uitstekende oranisatie en gastvrijheid.