• Kom bij de vv Hillegersberg Recreanten!

    Wil je graag voetballen maar heb je geen tijd in het weekend? Of wil je geen competitie meer spelen? Dan kun je bij de vv Hillegersberg Recreanten terecht!

    Iedere maandagavond van 20:45 tot 22:00 uur spelen we onderling partijtje op een half veld. Soms 8 tegen 8, soms 6 tegen 6; afhankelijk van de opkomst. We spelen een eigen variant op het 7 tegen 7 voetbal, waarbij wij zonder keeper spelen. Als extra staan er kleine goals in grotere goals. In de grote goals mag je alleen koppend scoren. Het spel wordt daar zeer gevarieerd en leuk door.

    Leeftijd is onbelangrijk. De huidige spelers zijn ergens tussen de 30 en 55 jaar. We stellen geen eisen aan je niveau of je skills. Laten we het erop houden dat die net zo uiteenlopen als de leeftijd. ;-) Wel zijn we behoorlijk fanatiek allemaal: iedereen wil winnen. En dan is er ook nog de maandelijkse borrel, aansluitend op de laatste wedstrijd van de maand.

    Interesse? Kom een keer kijken, of beter nog: kom een keer meespelen. Meer info bij John Jansen (jqm.jansen@zonnet.nl) of Derk Burgers (derkburgers@zonnet.nl). Aanmelden kan via de webiste van vv Hillegersberg.

    Je nieuwe teamgenoten begroeten je heel graag op maandagavond!