• Jeugd vv Hillegersberg wint Bollenboffenbokaal!

  Zondag 14 april hebben 5 van onze jongens de bollenboffenbokaal veroverd.

  Thijmen, Timo, Kayson, Otto en Lucas moesten in de finale afrekenen met de Spartaan ‘20. Het gebeurde allemaal in het Kasteel tijdens de rust van Sparta - Top Oss.

  Je moet het maar even doen: je speelt in de JO11 of JO12 en neemt penalty’s in een groot stadion met tjokvolle tribunes oog in oog met Ed de Goeij.

  Maar het lukte!!! Onder begeleiding van coach Sander Steenbergen schoten de mannen 3 penalty’s raak. Omdat de tegenstander er maar eentje wist te maken was de megabeker voor vv Hillegersberg. De samenvatting van de finale is te zien door de volgende link aan te klikken RUR filmpje finale Bollenboffen.

  Het belangrijkste van het evenement is natuurlijk dat er een mooi bedrag is opgehaald voor het Weerstandfonds.

  Meer foto's vind je in ons fotoalbum Bollenboffebbokaal Finale 2019 op Flickr.

 • Finale Bollenboffen verslag van Thijmen

  We kwamen bij het stadion aan, en we werden opgevangen door presentator Emile Schelvis. Hij vertelde ons wat er ging gebeuren deze middag. Daarna kregen we wat te drinken, en we gingen de eerste helft kijken van Sparta - Top Oss. Rond de 35ste minuut werden we geroepen door iemand van Sparta, en gingen we ons omkleden in de kleedkamer.

  Daarna gingen we het veld op en hoorden we allemaal mensen ons toejuichen. De scheids gooide een muntje en wij begonnen. Lucas kwam aanlopen en schoot goed in de hoek maar Ed hield hem. Toen kwam Spartaan ’20 en die miste gelukkig ook. Toen kwam Timo en weer goed in de hoek maar Ed hield hem goed, daarna Spartaan ’20 en die miste weer. Toen kwam Otto die had natuurlijk de vorige keer 3 keer gescoord en deed dat nu weer, korte aanloop natuurlijk voor meer energie voor een schot. Maar toen kwamen de Spartanen met een goal, 1-1. Toen kwam Kayson die schoot hard in de kruising. Spartaan ‘20 miste weer en ik mocht de winnende maken. Ik nam een aanloop, keek naar de andere hoek en schoot hem hard in de linker kruising. We wonnen de Bollenboffen Bokaal en we kregen die van Pim Doesburg. We kregen langs de lijn in het stadion van Sparta allemaal complimentjes. De middag kon niet meer stuk daarna!

  Thijmen Dam, JO11-3