• KNVB Cursus Juniorentrainer

Op 6 maart hebben 7 trainers van vv Hillegersberg het diploma Juniorentrainer van de KNVB ontvangen. Daar zijn wij als vereniging supertrots op. Dit is een belangrijke stap in het verder verbeteren van de voetbalopleiding die wij voor onze jeugdspelers verzorgen.

Naast deze KNVB cusrus Juniorentrainer heeft een andere groep van 17 trainers inmiddels onze interne trainerscursus gevolgd of is hier nu mee bezig. Omdat alle gegeven cursussen zijn gebaseerd op dezelfde filosofie werken we hiermee aan een goede uniforme jeugdopleiding binnen onze club. En hier gaan we mee door!

Ons streven is zoveel mogelijk trainers een goede opleiding te geven. Ben je als trainer geïnteresseerd? Laat dit ons dan weten!

Wij feliciteren alle cursisten met het behaalde diploma!