• De wedstrijd tegen VOC van JO10-1

Het was een zware WEDSTRIJD WE HEBBEN TOCH GEWONNEN. Tijn was er helaas niet bij vandaag. Daarom heeft Wim de hele wedstrijd gekeept en dit heeft hij heel goed gedaan. Jonah speelde op de plek van Tijn samen met Sem in de verdediging. EERST WERD HET 1-0 VOOR voc en TOEN WERD HET 2-0 VOOR VOC. TOEN scoorde Julian met een goede trap de 2-1. TOEN maakte VOC er 3-1 van.

Hierna maakte Mas er na goed doorgaan 3-2 van.

Vervolgens maakte VOC weer de 4-2. Gelukkig maakte Jonah al snel de 4-3. Hierna scoorde Julian na hard werken van het hele team de  4-4 en de 4-5. Toen werd Sem nog keihard onderuit getrapt maar hij bleef heel goed verdedigen. VOC speelde erg goed en daarom moesten we met zijn alleen heel goed verdedigen. Michiel en Mohan hebben ook keihard gewerkt en goed gespeeld.

Uiteindelijk hadden we gewonnen met 4-5 bij VOC en daar waren we heel erg blij mee!

Wedstrijdverslag van Jonah
    29-9-2018