• Het clubtenue: belangrijke informatie voor jeugdspelers en ouders/verzorgers!

Aan het begin krijgt van het seizoen krijgt iedere jeugdspeler een clubtenue (shirt+broek) uitgereikt door de coach of begeleider van het team.
    Dit tenue is in bruikleen en moet aan het eind van het seizoen (of bij vertrek uit de club) worden ingeleverd bij de coach/begeleider!
    Het tenue is alleen bedoeld voor wedstrijden en mag bijvoorbeeld niet bij trainingen worden gedragen.

De blauwe vv Hillegersberg kousen moeten zelf worden aangeschaft bij SportRich aan de Peppelweg, Schiebroek. Deze kousen zijn eigendom van de speler en hoeven niet te worden ingeleverd. Alleen spelers van JO8 krijgen éénmalig kousen bij hun tenue.

Let op: er worden geen tenues uitgeleend! Bij een kwijtgeraakt of vergeten tenue moet contant € 35,- voor een shirt en € 10,- voor een broek worden betaald. (Wordt het extra tenue weer ingeleverd dan wordt het bedrag terugbetaald.)

Wees zuinig op ons mooie clubtenue!

Bestuur en Jeugdcommissie vv Hillegersberg