• Jeugdmixtoernooi gaat helaas NIET door

Beste jeugdleden van vv Hillegersberg en ouders/verzorgers,

Het aantal aanmeldingen voor het Jeugdmixtoernooi op 17 juni 2018 is helaas enorm tegengevallen. Daarom hebben wij jammer genoeg moeten besluiten het Jeugdmixtoernooi niet door te laten gaan.

Met minder dan een kwart van de jeugdleden en onvoldoende aanmeldingen van vrijwilligers om deze dag te helpen, lukt het ons niet om een volwaardig Jeugdmistoernooi te organiseren zoals jullie dat gewend waren.

Diegene die al betaald hadden voor deelname aan de barbecue en voor lunch/barbecue van supporters zullen deze week hun geld teruggestort krijgen.

Wij snappen dat dit een enorme teleurstelling is voor diegene die wel zin hadden in het Jeugdmixtoernooi. Wij gaan bekijken hoe we komend seizoen eerder en beter aandacht kunnen geven aan het Jeugdmixtoernooi en hopen dat er dan een ruimere belangstelling zal zijn zodat we er een echt feest van kunnen maken.

De mixtoernooi-commissie