• Toernooien

Let op: Vermelde toernooien zijn reeds aangenomen in overleg met de teambegeleider(s) én bevestigd! Ook kunnen er nog toernooien bijkomen! Aanvangstijden worden zsm opgenomen in het overzicht. Nadere informatie met betrekking tot de toernooien wordt, zodra dit bij ons bekend is, aan de trainer/coach/leider van het betreffende team verstrekt.

Voor uitnodigingen, aanmeldingen en vragen over toernooien: toernooien@vvhillegersberg.nl
    Voor aanmelidngen en vragen over het JO9 en JO11 toernooi: jeugdtoernooi@vvhillegersberg.nl

• Jaarlijks jeugdmixtoernooi

Ieder seizoen sluiten we af met het feestelijke jeugdmixtoernooi. De mixteams worden samengesteld met spelers uit verschillende leeftijdsgroepen: van JO19 t/m JO9-2, en van JO9-3 t/m JO7. Tijdens het mixtoernooi vindt ook de finale plaats van de penaltybokaal voor JO11, JO9 en JO7. Het toernooi start om 10 uur en we sluiten deze dag rond 17 uur af met een feestelijke barbecue!

NB Aan dit toernooi kunnen alleen jeugdleden van vv Hillegersberg mee doen.

• THUIS Toernooien

TeamDatumTijdInfo
  • UIT Toernooien

TeamDatumTijdVereniging